Бајка обоена во бело – 62m2

SFD3ABA166ABB3B4C71956E5619FDBF442B_x

Доколку првото нешто што Ви доаѓа на памет кога треба да дефинирате удобност и елеганција е скандинавскиот стил на уредување, овој стан ќе Ви послужи како совршена инспирација за уредување на домот.

Декорирани плафони, бел камин, многу светлина и белина, екстравагантни и безвременски детали помешани со модерни индустриски елементи. Навидум неспоива комбинација, но низ сликите ќе се уверите во нешто сосем спротивно. Уживајте во галеријата :)