Влатко Ивановски: Станарите на Голден Арт немаат никаква потреба од грижа

По серијата земјотреси што ги почувствуваа скопјани во изминативе два дена, очекувана беше панична реакција. Разговаравме со Влатко Ивановски, проектантот …