Мајстор Златко ги изненади децата на станарите во Голден Арт

Мајстор Златко предновогодишно ги израдува дечињата во објектите во Кисела Вода, Аеродром и Карпош. Сретнавме многу насмеани и среќни лица, а Ви носиме и мал дел од атмосферата!