Празнична магија на трпезариската маса за Божиќ

landscape-1447449750-picmonkey-collageРедовно го следите нашиот блог? Тоа значи дека веќе одлучивте како ќе ја декорирате дневната соба, па поради убедливо најдобриот избор, а и поради тоа што Вашата кујна делува како во неа да се случува магија  – колегите и пријателите Ви соопштија дека ќе слават Божиќ токму кај Вас. Па и ништо чудно, кога Вашиот дом од соништата изгледа толку совршено! Бидејќи и самите знаете дека сте мајстор во готвење, ќе истрчате до најблискиот маркет и ќе се снабдите со се што Ви е потребно. Останува само една работа – совршено поставената маса!

Е тука влегуваме ние во игра! „Украдете“ било која од следниве идеи и гарантирано ќе имате декор кој ќе се памети со години 🙂

Ви се допадна овој дизајн? Сакате ли Вашиот нов дом од Golden Art да изгледа вака? Разгледајте ја нашата понуда на станови тука, патот до нов стан кај нас е брз и лесен!