Се грижиме за зеленилото!

Зеленилото пред нашите згради е она што ги краси и ги прави поубави. Денеска и наредниве денови засадуваме елки пред нашите објекти во Аеродром, Кисела Вода и Карпош. Во прилог фотографии од засадувањето пред објектот GA05.