Декоративен Камен

СЕГА СЕ ИЗГЛЕДА ПОРАЗЛИЧНО...

 

Декоративниот камен има голема примена како во ентериерот (дневни простори, декорирање на камини, скалести простори, внатрешни столбови, шанкови и др.), а исто така и во екстериерот (фасадни зидови, декорирање на влезови и др.), додека посебен впечаток остава во уредувањето на ресторани, кафулиња, пицерии и слични јавни објекти...

Повеќе


Штампано Декоративен Бетон

ПОГЛЕДНИ, ВИДИ, ИЗБЕРИ, ЈАВИ СЕ....

Бетонот познат по својата цврстина и преставен во уметничка форма како декоративен бетон, Голден Арт Ви го открива како дел од светот кој е различен и подобар од другите.
Голден Арт Декоративниот бетон е погоден за разни намени како: плоштади, патеки, тротоари, дворишта, уредување на базени, ресторани и кафулиња, бизнис центри, маркети, фонтани, паркови, за реставрација и др.

Повеќе