15 дена #ДомНеСамоСтан предизвик и 15 подароци за 15 години доверба!

За нашиот 15-ти роденден, подаруваме 15 подароци на нашите купувачи!

24.06.2020 го означува петнаесеттиот јубилеј од создавањето на Golden Art. Во целото наше постоење, главниот мотив ни беше, и засекогаш ќе биде, довербата на нашите купувачи, а сега веќе и соседи. На почетокот на годината планот ни беше голема и убава забава. Како и да е, плановите за забавата ќе ги поместиме за некоја следна прилика, а денес имаме поинакво изненадување 😊

Со задоволство ви го претставуваме #ДомНеСамоСтан предизвикот, во кој може да учествуваат сите кои досега купиле стан во Golden Art! Предизвикот ќе трае 15 дена и ќе подариме 15 подароци, за да ви се заблагодариме за 15 години доверба!

Подароци:

3 x iPhone SE 64GB
3 x Fiat F500 електрични тротинети
3 х GREE прочистувачи на воздух
3 х iRobot Roomba 676 роботски правосмукалки
3 x велосипеди

Кликнете тука за да дознаете како да учествувате во предизвикот.

Нека започне предизвикот! 🥰

Golden Art
Дом. Не само Стан.