Дневникот на една зграда: Karedo

Ви го претставуваме KAREDO – нова адреса за вашиот бизнис и дом.

Karedo е лоциран на ул.Скупи, населба Злокуќани (Општина Карпош): https://youtube.com/shorts/noVB_AXdBM4

Целосниот концепт на Karedo е место каде може да најдете идеален простор за вашиот бизнис, комфорен дом за семејството и простор за рекреација. Едноставно, се што ви е потребно за секојдневно функционирање.

Гаранција за квалитетот во кој ќе вложат идните станари претставува примената на Golden Art системот за градба во кој со традиција употребуваме исклучиво првокласни материјали од реномирани производители кои и самите работат по систем.

Корисни информации за објектот:
Материјали: кликнете тука
Енергетска класа: А

За информации околу слободните станови, цената и останатите детали, Ве очекуваме на 071/225-888 или 075/225-888.

30.05.2024

На објектот се работи активно на повеќе позиции. Со поставување на плочки сме во завршна фаза на последниот кат, ја комплетиравме цементната кошулица, додека на 1 и 2 кат се работи на глетовање на ѕидови и плафони.

22.05.2024

На објектот се работи активно на повеќе позиции. Се работи на поставување на гипсани облоги во ходници, се отпочна со бандажирање на гипс облоги во станови, како и глетовање на ѕидови. На 3 кат се поставуваат плочки во станови, а се изработува и цементна кошулица.

25.04.2024

На објектот се работи активно на повеќе позиции. На фасадата се поставуваат плочки, додека пак на 1 кат се отпочна со поставување на гипс облоги во ходници, а се прави и припрема за поставување на цементна кошулица во станови. На 2 кат се поставуваат плочки во кујни и купатила, а се работи и на поставување на инсталација за греење и ладење во станови.

15.04.2024

09.04.2024

На објектот се работи активно на повеќе позиции. На фасадата се поставуваат плочки, додека пак на 1 кат се отпочна со поставување на плочки во кујни и купатила во станови. На 2 кат се поставуваат гипсани облоги во станови. Направено е испитување на водоводна инсталација за довод на вода. Се отпочна и со поставување на инсталација за греење и ладење во станови.

 

02.04.2024

20.03.2024

15.02.2024

Нанесување на гипсан малтер МП75 на 1 кат. Комплетирано нанесување цементен малтер во кујни и купатила. Комплетирано поставување на прозори.

02.02.2024

Спроведување на електрична инсталација на 3 кат. Нанесување на цементен малтер во кујни и купатила на 2 кат. Поставување на прозори на 3 кат.

12.11.2023

Ѕидање на фасадни ѕидови на 1, 2 и 3 кат. Монтажа на одвод за вода на 1, 2 и 3 кат. Спроведување на електрична инсталација на 1  и 2 кат.

31.08.2023

26.07.2023

На објектот се работи на ѕидање на фасадни и преградни ѕидови.

28.06.2023

На објектот се работи на две позиции, се прави изработка на кров на ламела 2, додека на ламела 1 се прават парапети на платформа 600.

13.06.2023

26.05.2023

09.05.2023

12.04.2023

09.03.2023

Шаловање на плоча на кота +9,70.

24.02.2023

Армирање, шаловање и припрема за бетонирање на плоча на кота +6,40.

16.02.2023

Шаловање и армирање на плоча.

09.02.2023

Бетонирање на столбови и ѕидни платна од лифт.

02.02.2023

Шаловање, армирање и припрема за бетонирање на плоча на кота 3.40.

17.01.2023

29.12.2022

Припрема за армирање и шеловање на плоча.

06.12.2022

Припрема за бетонирање на столбови.

29.11.2022

22.11.2022

Армирање, шаловање и припрема за бетонирање на ѕидни платна.

08.11.2022

Армирање на темелни стопи и припрема за бетонирање на столбови.

02.11.2022