Гостување на д.г.и Влатко Ивановски во Тв Телма

Нашиот проектант и статичар д.г.и. Влатко Ивановски беше гостин на утринската програма на ТВ Телма. Зборуваше за тоа што значи сигурна градба. Погледнете го разговорот и дознајте каква е безбедноста на објектите во Скопје.