Идеален семеен дом во 69м2 и двособен комфор во 46м2

Ви препорачуваме нешто интересно од нашата понуда. Овие Голден Арт фаворити го привлекоа вниманието на многумина од нашите купувачи и затоа решивме да ви ги презентираме и Вам.

Прв Ви го препорачуваме Голден Арт станот од 69м2 во Карпош.

Четири соби спакувани совршено. Кујната и дневниот престој го делат истиот простор, а останатите соби (една родителска и две детски) се доволно големи и го прават овој стан совршено и комфорно место за живеење на четворочлено семејство.

ga-stan-1

Доколку 69м2 Ви изгледаат многу, погледнете го Голден Арт станот од 46м2 во истата населба, преубавиот Kaрпош.

Овој стан се наоѓа на иcточната страна и е навистина комфорен. Просторот е доста практично осмислен и гарантирано ќе Ви даде чувство на удобност. Огромен дневен престој и голема спална соба, погледнете го и уверете се сами!

ga-stan-2

Заинтересирани? Доколку овие предлози ја заскокоткаа Вашата имагинација слободно побарајте ги нашите агенти за продажба на 071 и 075/225-888 за да ги добиете сите информации кои ги барате.