Конечно! Најновиот Golden Art објект започнува со изградба!

Моментот кој со нетрпение го очекувавме! Нашиот најнов објект во Аеродром ќе започне со изградба! Следете не’ на Facebook и на www.goldenart.mk за сите детали кои ќе ги објавиме за неколку дена 🙂

Истиот, супериорен квалитет и внимание на детали, на нова локација и со нов изглед.

Бидејќи заслужувате дом. Не само стан. 
Golden Art