Четврта по ред Stubrand награда за Golden Art!

На 15. октомври се одржа доделувањето на престижното признание Stubrand за 2019-та година. По петти пат, студентите ги наградија најдобрите компании во Македонија, а четврта година по ред студентите го одбраа Golden Art, како градежна компанија во која тие имаат најголема доверба. Настанот се одржа во Ragusa 360, а наградата во име на Golden Art ја прими господин Роберт Јакимовски.

Ви благодариме!