За сите кои купуваат нов стан – Постои ли опција со гарантиран квалитет, поглед кон Водно и зеленило?

Будејќи се наутро со непречен поглед кон Водно, уживате во првото кафе. Oтворените зелени површини околу вас ве прават задоволни затоа што ја донесовте одлуката на вашиот живот. Одлуката да влезете во својот нов дом.

Подолго време Golden Art, работат под мотото “Дом. Не само стан.” Најново во нивната понуда е комплексот Urban Garden, сместен на булеварот “3-та Македонска Бригада”, булевар кој ве поврзува со центарот на Скопје за само неколку минути. Нешто што е предност во овој дел на Аеродром.

Објавено на: Фактор, Курир, +инфо, ЦрноБело, Точка, Вечер, Женски Магазин, Прес24.