Галерија


Stubrands 2018

Прес-конференција за ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Саем на градежништво и недвижности 2017

Признание за македонски квалитет 2016

Македонско трофи рели (Маcedonian trophy) 15.10.2016

Отворање на објект ГА 04 – населба Аеродром 31.08.2016

Голден Арт за настраданите од поплавата во Скопје – август 2016

 

Ракометен камп “Кирил Лазаров 7”

 

Новости во енергетски ефикасното домување со Golden Art – презентација на БЕГ (Хотел Континентал 26.05.2016)

 

Golden Art и Кире Лазаров – заедно до нови победи!

Саем на градежништво 2016

Признание за македонски квалитет 2015

Снимање реклама – Ноември 2015

 

Саем на градежништво и недвижности 2015

 

Саем на градежништво и недвижности 2014