Награди и признанија


Награда за македонски квалитет

Golden Art е добитник на признанието „Македонски Квалитет“, кое секоја година го доделуваат Кабинетот на Претседателот на Р. Македонија и Сојузот на стопански комори (ССК).

Драго ни е што се наоѓаме меѓу малкуте компании почестени со ова признание. Квалитетот се одржува само со посветеност, а целиот Golden Art тим е максимално посветен на тоа секому да му понуди ДОМ, не само СТАН.

Stubrand награда

Студентите се иднината на Македонија! Чест ни е што токму од нив ја добивме довербата како општествено одговорна компанија и го добивме признанието Stubrand четири години по ред, во 2016, 2017, 2018 и 2019.