Трета Stubrand награда за Golden Art. Студенти – ви благодариме!

IMG_1854

Секоја година се радуваме се повеќе на Stubrand Macedonia наградата! Студентите се нашата иднина и токму затоа се гордееме што сме нивен избор трета година по ред!

Ви благодариме! Вашата доверба е наша мотивација