Golden Art тим


Велат, „Крајот го чини делото“. Бидејки крајот или целта за нас е изградбата на домови во кои ќе уживате со генерации, тогаш лесно е да се заклучи дека дека таа цел може да се постигне исклучиво со искусен и добро организиран тим кој работи со целосна доверба и посветеност. Благодарни сме што ги имаме како дел од целото, и токму тие се најважната алка во процесот на создавање на нашата цел. Да ви понудиме ДОМ. Не само СТАН.

Сакаш да работиш во стабилна и успешна компанија и да станеш дел од Golden Art тимот? Испрати ни мотивациско писмо и кратка биографија (CV) на info@goldenart.mk. Нашиот менаџмент ќе ја разгледа твојата апликација и ќе те контактира доколку постои можност за соработка.

Golden Art
Дом. Не само Стан.