Дневникот на една зграда – Urban Garden

На јужната страна од бул. “3-та Македонска Бригада“, кон Водно, гордо ви го претставуваме станбено-деловниот комплекс URBAN GARDEN.

Овој модерен и урбан комплекс, создаден со голема инспирација и внимание, има за цел да ги задоволи барањата на денешниот начин на живеење и да ja разубави околината. Непосредната близина на средни училишта и универзитет, достапноста до културни и трговски објекти и лесната комуникација со централното градско подрачје се само неколку од бројните причини зошто да го одберете URBAN GARDEN.

Општи информации:

  • Адреса: Бул. „3-та Македонска Бригада“ бб., веднаш до American College
  • Енергетска класа: А
  • Број на станови: 480
  • Паркинг места: 495
  • Деловни простории: 19
  • Отворена зелена површина: 1.232м2
  • Линк до каталог: Urban Garden

27.11.2019

Во моментов се работи на армирање и шаловање на плоча и греди на кота + 7.42, односно за прв кат.

21.11.2019

14.11.2019

Во тек е армирање и шаловање на бетонската плоча на кота 0.0. Се подготвува арматурата за идните позиции.

07.11.2019

30.10.2019

22.10.2019

16.10.2019

Работите се одвиваат по посакуваното темпо. Се работи на шаловање на плоча и греди на кота – 5.64, платформа – 100. Се прави и припрема на арматура.

02.10.2019

Во моментов на објектот се работи на армирање на темелна плоча.

21.09.2019

22.08.2019

21.08.2019