Енергетска ефикасност – главна тема на последната работилница во едукативниот центар на Golden Art

Нашиот едукативен центар во Аеродром беше локацијата на која се одржа уште една информативна работилница во саботата, на 04.06.2016. Презентацијата на Проф. …