Погледнете ја нашата нова видео кампања

  Дојде време да се подновиме со пар рекламни спотови! Голден Арт во соработка со Маркетинг Агенцијата Еден на Еден, со задоволство Ви ги претставува новите два рекламни спотови кои почнувајќи од денеска ќе имате можност да ги гледате на телевизија и интернет. Видеа по светски технички и креативни стандарди, кои ја пренесуваат главната порака […]

Гостување на Генералниот директор на Голден Арт Ивица Јакимовски

Нашиот Генерален директор Ивица Јакимовоски во понеделникот беше гостин во емисија на Тв 24 Вести, и зборуваше за тоа колку е важно да се направи геомеханичко истражување пред да почне да се гради станбен објект.

Гостување на д.г.и Влатко Ивановски во Тв Телма

Нашиот проектант и статичар д.г.и. Влатко Ивановски беше гостин на утринската програма на ТВ Телма. Зборуваше за тоа што значи сигурна градба. Погледнете го разговорот и дознајте каква е безбедноста на објектите во Скопје.

М-р. Марјан Иванов: Квалитетот на бетонот е клучот на стабилноста

М-р. Марјан Иванов зборува за бетонот како состојка на градбите која ја обезбедува и гарантира стабилноста. Каква е ситуацијата во Скопје и скопското подрачје, и како се вршат испитувањата на бетонот погледнете во нашето интервју.

Проф. Д-р. Нечевска-Цветановска: Да сум во зграда од ГА, мирно ќе си седам и при земјотрес како ’63

Заменик директорот на ИЗИИС, професорката по предметот “Асеизмичко проектирање на згради” и еден од најголемите авторитети од оваа проблематика, Проф. Д-р. Голубка Нечевска-Цветановска е следната личност со која зборуваме во серијата интервјуа инспирирани од скорешните земјотреси во скопското подрачје. Таа дава исклучително важни информации за секој купувач на нов и стар стан, а зборува и […]

Влатко Ивановски: Станарите на Голден Арт немаат никаква потреба од грижа

По серијата земјотреси што ги почувствуваа скопјани во изминативе два дена, очекувана беше панична реакција. Разговаравме со Влатко Ивановски, проектантот на зградите на Голден Арт, кој зад себе има преку 1.000 сработени проекти низ цела Македонија и важи за еден од најквалитетните и најискусни градежни инженери. „Станарите во објектите на „Голден Арт“ треба да се […]