Дом за совршен почеток – 48m2 во комплексот Urban Garden

Дом за совршен почеток!

Овој стан од 48m2 е дел од нашата понуда од комплексот Urban Garden, на бул. „3-та Македонска Бригада“, кој е во изградба.

Изградбата можете да ја следите на www.goldenart.mk/urbangarden, објавуваме новости на неделно ниво.

Во распоредот се вклучени една спална соба, отворена дневна со кујна и трпезарија, бања и тераса со источна ориентација.

За сите информации околу понудата, ве очекуваме на:
📞: 071/225-888 или 075/225-888

Golden Art
Дом. Не само Стан.