Кариера


Сакате да бидете дел од тимот кој секојдневно остварува нечии соништа?

Сакате предизвици?

Во Golden Art Ви нудиме позитивна работна атмосфера, искуство и многу можности.

Има безброј причини поради кои токму Golden Art e соодветното место да работите на својата кариера!

Доколку сметате дека го имате тоа што е потребно, пратете меил на kariera@goldenart.mk, или
јавете се на 071/075 22 58 88