На мирна локација, а блиску до центар – Urban Garden е практичен избор за вашиот нов дом!

Во ова брзо време на живеење, не треба да заборавиме на советите што ни ги ги дале постарите и поискусните од нас, а еден од нив е секогаш да размислуваме домаќински.

Во Golden Art, секогаш се стремиме да понудиме повеќе за вашите пари. Со изборот на нов стан во енергетски ефикасниот комплекс Urban Garden, освен дом во кој ќе уживате со генерации,  добивате и заштеда на електрична енергија и до 60%, со помош на материјалите од Golden Art системот и со вградениот инвертер систем за греење и ладење со кој плаќате онолку колку што трошите, без месечни тарифи и само за вашиот стан.

Urban Garden е практичен избор затоа што е на мирна локација, а сепак на само неколку минути од центарот на Скопје. Од булеварот 3-та Македонска Бригада ќе стасате до центарот за само неколку минути. Повеќе училишта и градинки има на неполн километар,  а во непосредна близина се и шопинг центри, маркети и здравстввени установи. Самиот комплекс исто така ќе вклучува и маркети, продавници и други деловни простории кои ќе ви го олеснат секојдневието.

Нашето мото, „Дом. Не само Стан.“ е посветено токму на овие моменти. Вашата доверба ни е главниот мотив при изградбата, па токму затоа, гарантираме за квалитетот на секој дом кој го нудиме.

Дел од нашата топ понуда оваа недела е и овој дом, станот тип Б5 од 48-49m2, со источна ориентација. 

За повеќе информации, јавете ни се на 071/225-888 или 075/225-888, или посетете не на кафе-состанок на ул. „Методија Шаторов Шарло“ бр.7, позади Тобако 2.

Golden Art
Дом. Не само Стан.