Општествена одговорност


  • Одговорното работење покрај изградбата на безбедни, енергетско – ефикасни и квалитетни објекти подразбира и опшествено – социјална одговорност кон околината. Застануваме како поддршка зад кошаркарскиот клуб МЗТ, спортот е дел од здравото живеење.
  • Изградба на станови кои претставуваат паметно живеење и заштита на животната средина. За прв пат во Македонија, Голден Арт започна со хортикултурно уредување на станбено – деловните објекти. Што значи тоа? Заедничките простории се декорираат и уредуваат со зеленило, а тоа значи разубавување на изгледот на нашите објекти и начин да ја зачуваме природата и зеленилото.
  • Активно се залагаме за унапредување на македонскиот ракомет и за пронаоѓање на нови, млади ракометни таленти. Заедно со водечките македонски компании го поддржуваме ракометниот камп Kiril Lazarov 7 веќе 3 години по ред, во 2016 , 2017 и 2018.

За заедничко добро на сите – Golden Art

unnamed

IMG_7533