За оние кои се во потрага по нешто помало – гарсоњера од 31m2 со источна ориентација во Аеродром

Гарсоњерите се одличен почеток за секој кој има потреба од мал стан. Претставуваат инспирација и предизвик за што поефикасна и покреативна распределба на просторот за многу дизајнери на ентериер.

Од нашата понуда, го издвојуваме станот тип А3, со источна ориентација, од комплексот Urban Garden. Комплексот е изграден од првокласни материјали по веќе добро познатиот Golden Art систем за градба, па купувањето стан во овој комплекс е одлична одлука за секој кој размислува да вложи во недвижности, а притоа сака да биде сигурен дека добива дом кој трае.

Изградбата на комплексот Urban Garden можете да ја следите на www.goldenart.mk/urbangarden, каде објавуваме новости за напредокот еднаш неделно.

За сите информации околу понудата, ве очекуваме на:
📞: 071/225-888 или 075/225-888

Golden Art
Дом. Не само Стан.