Успешната приказна ја крунисуваме со свечено отворање на станбениот објект „Голден Арт“

Ги отвораме портите на нашето градителско чедо со пригодна церемонија. По месеците минати во напорна работа, со особена гордост можеме да соопштиме дека свеченото отворање на станбено – деловниот објект „Голден Арт“ ќе се одржи на 26 ноември (среда), со почеток од 16 часот. Пуштањето во употреба на новите станови ќе го одбележиме со коктел, […]

Новата зграда на ул. Милан Зечар во Аеродром брзо напредува

За само 20 дена од поставувањето камен – темелник на новата станбена зграда на улицата Милан Зечар во населбата Аеродром, веќе излеговме „над земја“, а за нешто повеќе од еден месец веќе почнавме да го градиме петтото надземно ниво. Кога се купува стан, еден од најважните критериуми на купувачите е навременото вселување. Свесни сме за […]

Продолжуваме со успешната приказна – втора станбена зграда во Аеродром

Нашиот нов предивик е изградба на уште една станбено – деловна зграда во општина Аеродром, овој пат со приземје, девет ката и поткровје, лоцирана на улицата „Милан Зечар“ во близина на „Тобако 2“. Со пригодна свеченост и во присуство на свештени лица на МПЦ, денеска го поставивме камен – темелникот на новиот објект. Зданието ќе […]

Привршуваме со ентериерната изведба на објектот „Golden Art“

Крајот делото го краси. Нашите градежни екипи ги изведуваат завршните работи во станбено – деловниот објект „Golden Art“, лоциран зад „Тобако 2“ во Стар Аеродром. Периодов интензивно работиме на довршување и целосно опремување на санитарните јазли, а паралелно сме посветени на поставување на паркетот во становите и на внатрешните и надворешните врати во рамки на […]

Работиме на фасадата и на поплочувањето во становите

Изградбата на станбено – деловниот објект „Golden Art“ во населбата Стар Аеродром забрзано влегува во финалната фаза. Екипите на нашата компанија периодов ги изведуваат завршните работи на термичката фасада, а во внатрешноста на зданието се работи на поплочување на кујните и на санитарните јазли. За да се достигне врвната класа „А“ во заштедата на енергија […]

Станбено – деловниот објект „Golden Art“ готов до октомври

Изведбата на цементната кошулка и монтирањето на прозорското стакло е нашата преокупација на почетокот од ова лето. Изминативе денови го завршивме поставувањето на цементната кошулка на подните површини во станбено – деловниот објект „Golden Art“. Огромното искуство во изведбата на претходни објекти ни помогна за беспрекорна реализација на оваа фаза од изградбата на зградата. Паралелно […]

Поставуваме РЕХАУ водоводна инсталација во зградата кај „Тобако 2“

Голден Арт не штеди ниту време ниту материјали за да создаде беспрекорен простор за живеење за секој станар во нашите објекти. Вешти мајстори во комбинација со најквалитетни градежни материјали и највисоки градителски стандарди се формулата која гарантира врвна изведба. Со квалитетот на градежните работи на вашиот дом не смее да се прават компромиси. Затоа немавме […]