Погледнете го првото официјално видео од комплексот Urban Garden

Urban Garden

Посветивме долго време во планирање на секој милиметар од Urban Garden, бидејќи целта ни е секој купувач да го најде она што му треба – на едно место.

Погледнете ги првите кадри од планираниот изглед на комплексот и следете не тука, како и на Facebook и Instagram, новости доаѓаат наскоро!