Мајстор Златко на IDO Street Dance European Championship

IMG_2013

Мајстор Златко, освен што е наш супер колега на терен, го бива и за хип хоп На 07.11.2018 започна IDO Европското првенство за танц во СЦ „Јане Сандански“, а нашиот Златко ги пречека гостите кои наредниве 5 дена ќе уживаат во настапите на претставници од 23 држави.

Им посакуваме многу среќа на сите тимови!!!