Нов објект во нашата понуда – ви го претставуваме објектот Golden Art Entrada!

Ви го претставуваме Golden Art Entrada, првиот од нашите долгонајавувани објекти на нови локации во Скопје!

За нашите клиенти кои се во потрага по нов дом во помал станбен објект на локација која е фреквентна, но во исто време и мирна, со лесен пристап до влезот на Скопје од источна страна – ја одбравме општината Гази Баба.

Становите во објектот ќе бидат распоредени во два влеза, од кои првиот има приземје со деловен простор + 5 ката + поткровје, а вториот има приземје + 4 ката + поткровје. Објектот ќе нуди домови со квадратури од 26,6m2 до 61,2m2.

За станарите ќе бидат достапни паркинг места во 2 подземни нивоа.

За сите подетални информации, пополнете ја следнава контакт-форма, а нашиот тим ќе Ве контактира со подетални информации. 

Локација:

Погледнете дел од распоредите: