Одбрани се добитниците на Golden Art подароци од #ДомНеСамоСтан предизвикот

15-от роденден ни беше дефинитивно најубавиот роденден досега! Тоа најмногу се должи на  #ДомНеСамоСтан предизвикот, чија цел беше да погледнеме што за нашите купувачи значи да се има дом, а не само стан, преку фотографии.

Предизвикот траеше 15 дена, и доделивме 15 подароци, како наш начин да се заблагодариме за 15 години доверба.

Добивме над 600 фотографии од преку 400 Golden Art семејства, и навистина не ќе можевме сами да одбереме кому да дадеме подарок, така што на 08.07.2020 во 16:00 часот се вклучивме во живо од нашите канцеларии и компјутерски одбравме 15 добитници:

 • iPhone SE добија:
 1. Атанас Аризанов
 2. Дејан Наџенски
 3. Маја Спасеноски
 • Електричен тротинет добија:
 1. Елена Димитровска
 2. Јасна Максимова
 3. Ива Дрндаровска Арсоски
 • Правосмукалка робот добија:
 1. Олгица Таранова Денковски
 2. Иван Тошковски
 3. Филип Ѓорѓиевски
 • Прочистувач на воздух добија:
 1. Снежана Маневска
 2. Ана Веко
 3. Андреа Журевска
 • Велосипед добија:
 1. Владимир Борисављевиќ
 2. Габриела Паунова
 3. Dora Teodora (Трајко Стојанкиќ)

Во видеото подоле, може да погледнете дел од најинспиративните фотографии кои ни пристигнаа и ни го разубавија денот:

Golden Art
Дом. Не само Стан.