Достапни квадратури во комплексот Urban Garden

Барате помал стан? Ова се достапните станови од објектот 1.11 во комплексот Urban Garden, во населбата Аеродром.

Изградбата може да ја следите доколку кликнете тука, објавуваме новости на неделно ниво.

Golden Art
Дом. Не само Стан.