Понуда на достапни станови во Аеродром: GA09 и Urban Garden

Купувањето стан е една од најважните одлуки во животот. Работиме, размислуваме, штедиме целиот свој живот за да можеме да инвестираме во нов дом. Понудата на пазарот е навистина голема, па разбирливо е што често се среќавате со дилеми при одбирањето.

Во текот на нашите 15 години посветена работа при изградбата на нови домови, постојано се уверуваме во фактот дека квалитетот секогаш се цени, и дека вниманието на најситните детали го прави секој објект посебен. А кога купувачите, нашите соседи се среќни и задоволни, знаеме дека сме ја постигнале целта.

Оваа недела како дел од нашата понуда во населба Аеродром ги издвојуваме следните станови:

Urban Garden

Со оглед на тоа што објектот е во напредна фаза од изградбата, овој објект е совршен за оние кои бараат помал стан во кој можат наскоро да се вселат.

Од овој објект, Ви ги предлагаме станот тип А3 (31-33m2), тип Б5П (48m2) и тип Б7П (46m2)

GA09:

Долгоочекуваната деветка е во процес на изградба, со полна пареа! Од овој објект, ги издвојуваме следните квадратури:

 

Побарај понуда:

Цената во комплексот Urban Garden е 1.020 или 1.070€/m², а во GA09 таа изнесува 1.100 или 1.150€/m², во зависност од начинот на плаќање. За да добиете понуда за станот за кој сте заинтересирани, јавете се на 071/225-888 или 075/225-888, посетете ги нашите простории на ул. „Методија Шаторов Шарло“ бр. 7, или контактирајте не преку формата на овој линк.

Локација:

Комплексот Urban Garden се наоѓа на бул. „3-та Македонска Бригада“ бб., веднаш до American College.
Објектот GA09 се наоѓа на ул. „Пандил Шишков“, веднаш спроти О.У. „Блаже Конески“.

Работно време:

Понеделник – петок: 08:00-16:00
Сабота: 08:00-13:00

Golden Art
Дом. Не само Стан.