Вашите 83m2 создадени за уживање! Одберете енергетски ефикасен дом кој штеди за вас

Лоциран на ул. „Пандил Шишков“, во населбата Аеродром, објектот GA09 е уште еден во низата енергетски ефикасни градби на кои сме горди, а најзаслужни за тоа се Вашите насмеани лица кои ги среќаваме секојдневно низ објектите кои се веќе полни со станари 🙂

GA09 е во изградба, и за објектот можете повеќе да прочитате ако кликнете тука. Токму на оваа локација, во продажба е овој дом од 73m² кој нуди сè што му е потребно на едно поголемо семејство – три спални соби, тоалет, бања, две тераси и отворена дневна, кујна и трпезарија. Совршено, зар не?

Доколку ова е домот од Вашите соништа, закажете средба со нашите агенти за продажба, тие ќе одговорат на сите Ваши прашања.  Сега сè што останува е да го пронајдете дизајнот кој највеќе Ви одговара, а на блогот имаме еден тон инспирација и совети 🙂

За оние кои бараат помала квадратура, во понудата за Аеродром имаме најразлични распореди. Ваше е само да го контактирате нашиот тим за продажба со 15-годишно искуство, ќе создадат понуда скроена по Ваша мерка!

Јавете се на 071/225-888 или 075/225-888 или повелете на информативен состанок во нашите простории на ул. „Методија Шаторов Шарло“ бр. 7, позади Тобако 2.

Ве очекуваме!

Golden Art
Дом. Не само Стан.