Актуелна понуда на станови во комплексот Urban Garden

Доколку барате гарсоњера или стан со една спална соба, на добра локација, по одлична цена и со врвни материјали имплементирани при градба, комплексот Urban Garden е вистинскиот избор за вас!

Материјали

Комплексот е енергетски ефикасен комплекс од класа А, со која се гарантира најмала загуба на енергија и значително помали трошоци за греење и ладење во текот на годината. Во секоја просторија е вграден инвертер систем за греење и ладење на принцип на топлотна пумпа, од енергетска класа А. На тој начин температурата на домот ја прилагодувате самите, како што Ви е најудобно и плаќате само колку што трошите, без месечни тарифи и претплати. 

Достапни станови:

Побарај понуда:

Цената во комплексот Urban Garden е 1.020 или 1.070€/m², во зависност од начинот на плаќање. За да добиете понуда за станот за кој сте заинтересирани, јавете се на 071/225-888 или 075/225-888, посетете ги нашите простории на ул. „Методија Шаторов Шарло“ бр. 7, или контактирајте не преку формата на овој линк.

Комплексот се наоѓа на бул. „3-та Македонска Бригада“ бб., веднаш до American College.

Работно време:

Понеделник – петок: 08:00-16:00
Сабота: 08:00-13:00

Golden Art
Дом. Не само Стан.