Тросообниот спокој на запад во „4°“

Нашата гордост од објектот „4 степени“, се наоѓа во најзелената и најурбаната скопска населба Аеродром. Стратешки е поставен помеѓу булеварите „3. Македонска бригада“ и „Србија“.  Комплекс на современи и модерни домови скроени за вистински семејства, а не само уште една реколта на станови во преголемата понуда, изграден е по најсовремените стандарди и со најквалитетните материјали.

Спокојното домување во „4°“ е распоредено во ултра-компактни и флексибилни станбени единици кои се карактеризираат со внимателно испланирано движење и проток на убава енергија.

,,Долго ја замислувавме оваа локација, не сакавме да повредиме ниту еден квадратен сантиментар од околината. Напротив, проектиравме природна целина која не се двои од околината, а поставува ултра високи и нови стандарди во градењето и квалитетот на домување.”  – истакнуваат од тимот на нашите архитекти.

Зошто овие трособни станови во „4°“  се издвојуваат од останатите?

Трособните станови од 55 квадратни метри со западна ориентација се намерно креирани за модерни и динамични семејства навикнати на новиот начин на живот со навистина економичен распоред на просторот каде народски кажано ниту еден милиметар не е „изгубен“  со непотребни ходници или премини, а дневниот простор е максимално искористен за сите Ваши животни навики и за секој член од вашето семејство. Една од најубавите карактеристики на становите во овој  објектот  е нивното „групирање“ според намената – дневната или подинамичната зона е одделена од „тивкиот“ дел на станот, двете спални соби.

За информации околу слободните станови, цената и останатите детали, Ве очекуваме на 071/225-888 или 075/225-888.

Локација: Аеродром

https://maps.app.goo.gl/e9pPgEhuV3fSJLvM6

Гаранција за квалитетот во кој ќе вложат идните станари претставува примената на Golden Art системот за градба во кој со традиција употребуваме исклучиво првокласни материјали од реномирани производители кои и самите работат по систем.

Корисни информации за објектот: https://www.goldenart.mk/katalog-komplekt-4/
Материјали: кликнете тука
Енергетска класа: А