Велигден – уживајте во шаренилото во домот!

landscape-1455208277-easter-collage

Сѐ уште не стасавте да го декорирате домот во велигденски дух?

Не очајувајте, затоа сме тука – да Ви дадеме некој совет и да Ве почестиме со доза на инспирација! 🙂

Погледнете ја нашата денешна галерија и можеби ќе добиете инспирација за изработка на прекрасни велигденски украси. Најголемата предност на велигденските украси е во тоа што повеќето материјали за нивна изработка може да ги најдете насекаде околу вас – употребете гранчиња, свежи цвеќиња, картонска кутија за јајца, а резултатот ќе биде фантастичен! Ние ви предлагаме неколку идеи, а секако, би биле пресреќни доколку ни испратите Ваши предлози и изработки.