Маркети и аптеки кои ќе примаат нарачки и ќе вршат достава за време на полицискиот час (Аеродром, Карпош, Кисела Вода)

Една корисна и убава вест која ќе ни го олесни првиот викенд со комплетно ограничување на движењето.
 
Ова се маркетите и аптеките во Општина Аеродром, Карпош и Кисела Вода кои ќе примаат нарачки преку телефон и онлајн, и кои ќе вршат достава за време на полицискиот час:

Општина Аеродром:

 1. ТДППУ ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ СКОПЈЕ тел. за достава 075/499-782 и 075/499-129
 2. ПРО ЛОГИСТИК МАХ ДООЕЛ СКОПЈЕ (ресторан) тел. за достава 072/575-756, 070/355-686
 3. ЕКВИРИБЛИУМ РЕСТОРАН 02/6090-555 contact@equilibrium.mk
 4. ТОП ПЕТ-КОМ ДООЕЛ 070/822-929, 02 3225-111 и 02 2434-449
 5. ТОЛЛАКС ДОО СКОПЈЕ 070/220-882, 02 6160-977 tollaks@yahoo.com
 6. ЛОКФЕМ-С ДОО ЕКСПОРТ-ИМПОРТ СКОПЈЕ 078/868-111 и 02/613-8080 lokfemsdoo@gmail.com
 7. МТМ  – ТАМИ ДООЕЛ СКОПЈЕ mitkostojanov7@gmail.com
 8. РИСАЛ КАТИЦА ДООЕЛ (Горно Лисиче) 075/264-000 risadooel@gmail.com
 9. ИВА МАРКЕТ 18 ДООЕЛ Долно Лисиче ivamarket18@gmail.com
 10. ЗОМА ДООЕЛ 075 550 532
 11. РОЈАЛ БУРГЕР 1 075/414-141 078/870-000
 12. ТИНЕКС нарачки на e-tinex.mk
 13. ИНЕСЕР КОМПАНИ ДООЕЛ ресторан Турист  072 646 888
 14. ПАКЕТ МАРКЕТ ДОО СКОПЈЕ contact@paket.mk

Дежурни аптеки ЕУРОФАРМ Поликлиника Јане Сандански 02 2462-334сабота од 8 до 15 часот и ЗЕГИН ТОБАКО 2 02 246-3239.

Општина Карпош:

МАРКЕТИ/ПРОДАВНИЦИ

 1. ВЕРО МАРКЕТ: 075-488-129 и 075-499-782 (врши достава)
 2. ДЕНИС ФРЕШ (ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК): 070 – 210 – 533 (врши достава)
 3. СТАРИ КОМЕРЦ (КОЛОНИЈАЛ): 071 – 575 – 414 (врши достава)
 4. ТАЦ МАЦ (КОЛОНИЈАЛ): 070 – 357 – 577 (врши достава)
 5. БАРДИ ТРЕЈД (реон Бардовци): 075 – 582 – 525

АПТЕКИ

• ЗЕГИН: 078 – 214 – 892 (врши достава)
• ЕУРОФАРМ: 02/ 55 14 580

Општина Кисела Вода:

 1. ТИНЕКС-МТ ДOОЕЛ, www.e-tinex.mk.
 2. ТДППУ Веропулос ДООЕЛ Скопје, телефон 075-499-782, 075-488-129
 3. ТП Гоги , телефон 02-2763-094, 02/2779094, kioscigogi@yahoo.com
 4. Ледо Компани, телефон 078-268-838, 070-866-776
 5. Трежр-ДООЕЛ, телефон 074-242-444, naracki@donesi.be
 6. Киноа Трејд ДООЕЛ увоз-извоз, телефон 072-266-976, kinoatrejd@gmail.com
 7. Јухор Елена ДООЕЛ месарници, телефон 075-745-383, 02-5111-772, mpc-obezbeduvanje@hotmail.comMSN:MESARNICI JUHOR
 8. Гостилница Инна-Ерна ДООЕЛ, телефон 075-926-692
 9. ДТПУ Турбо ДООЕЛ увоз-извоз, телефон 075-531-941, 075-711-629, dimeturbo@yahoo.com
 10. ТОЛЛАКС ДОО Скопје, телефон 070-220-882, 02/616-0977, tollaks@yahoo.com
 11. Друштво за трговија на големо и мало ДЕНИЕЛ Сузана и Зоран експорт импорт ДОО Скопје, телефон 02-279-1134, deniel_dracevo@yahoo.com
 12. Друштво за трговија и услуги Маркет Детелин ДООЕЛ Скопје-подружница Детелина Скопје, телефон 078-233-416, 072-316-573, marketdetelina@gmail.com
 13. Угостителски објект за исхрана ЕМ-МЕР ТП, телефон 071-566-521, topolec.meriton@gmail.com
 14. ПЕТ ЕКСПЕРТ ДООЕЛ Скопје, телефон 071-276-568, info@pet-expert.mk
 15. Петар Транс ДООЕЛ Скопје, телефон 078-373-507
 16. Самопослужна Автоперална EHRLE Carwash- Скопје телефон 070-338-477

Дежурна аптека ќе биде аптеката “Зегин”- Драчево 1, лоцирана на ул. Димитрија Чуповски бр. 68 во населбата Драчево. Телефонскиот број на ова аптека е 078/478-204. Истата ќе биде отворена од 07:30 до 15:00 часот.

Апелираме до сите станари на Golden Art објектите, како и до сите граѓани, да ги почитуваат мерките за заштитa, да останат дома и да не ја злоупотребуваат поддршката од маркетите и аптеките.

Чувајте се! 

Golden Art
Дом. Не само Стан.