Дневникот на една зграда: 4°

Започнува нова приказна во Скопје! Ви го претставуваме комплексот 4°- новата димензија на модерното живеење.

4° е лоциран на потегот помеѓу бул. “3-та Македонска Бригада” и бул. “Србија” (Општина Аеродром) и го креиравме имајќи го на ум сето она што едно семејство заслужува да го има на дофат на дланка.

Создаваме средина во која секој ден ќе Ви биде исполнет со уживање!

Локација: Аеродром

Гаранција за квалитетот во кој ќе вложат идните станари претставува примената на Golden Art системот за градба во кој со традиција употребуваме исклучиво првокласни материјали од реномирани производители кои и самите работат по систем.

Корисни информации за објектот:
Материјали: кликнете тука
Енергетска класа: А

За информации околу слободните станови, цената и останатите детали, Ве очекуваме на 071/225-888 или 075/225-888.

28.12.2021

Шаловање и армирање на плоча на кота 0.0 и плоча на кота +0.18 на ламела 1.

16.12.2021

Шаловање на столбови, шаловање на платно и бетонирање од кота -5.20 до кота -4.60.

25.11.2021

Ископ, армирање и припрема за бетонирање на темели.

17.11.2021

11.11.2021

Се отпочна со ископ на новиот објект.