Дневникот на една зграда: Треска

Стратешки позициониран во скопската општина Центар, овој луксузен нов објект ветува редефинирање на висококвалитетното живеење на моментално најбараната локација за станбено живеење во Македонија.

ТРЕСКА ќе го спои архитектонскиот гениј со неспоредливите удобности, создавајќи комфор и луксуз токму во срцето на Скопје.

Гаранција за квалитетот во кој ќе вложат идните станари претставува примената на Golden Art системот за градба во кој со традиција употребуваме исклучиво првокласни материјали од реномирани производители кои и самите работат по систем.

Корисни информации за објектот:
Материјали: кликнете тука
Енергетска класа: А

За информации околу слободните станови, цената и останатите детали, Ве очекуваме на 071/225-888 или 075/225-888.

30.05.2024

На објектот се работи активно по посакуваното темпо. На 1 и 2 кат се нанесува цементен малтер во кујни и купатила, се прави припрема за поставуање на прозори на 3 кат, а на истиот кат се работи и на спроведување на електрични кабли по станови.

22.05.2024

На објектот се поставуваат прозори на 2 кат, а се работи и на спроведување на електрични кабли по станови на 1 кат.

15.05.2024

На објектот започнавме со поставување на прозори, како и спроведување на електрични кабли по станови на 1 кат.

10.04.2024

29.03.2024

25.03.2024

07.03.2024

29.02.2024

Комплетирање на ѕидарија на 4 кат, припрема за ѕидање на 5 кат, припрема за спроведување на електрика по станови.

19.02.2024

Ѕидање на фасадни и преградни ѕидови на 4 кат.

 

15.02.2024

Ѕидање на фасадни и преградни ѕидови на 4 кат. Кровна конструкција во завршна фаза.

08.02.2024

29.01.2024

Ѕидање на фасадни и преградни ѕидови на 3 и 4 кат.

22.01.2024

Изработка на кровна конструкција. Ѕидање на фасадни и преградни ѕидови на 1 и 2 кат, додека на останатите катови се расчистуваат материјали.

26.12.2023

Изработка на дрвена кровна конструкција. Ѕидање на фасадни ѕидови на 1 и 2 кат, додека на останатите катови се расчистуваат материјали.

12.12.2023

Во моментов се работи на наколку позиции на објектот. Шаловање на кровна плоча, започнавме со ѕидање на фасадни ѕидови на 1 кат, како и се работи на хидроизолација на надворешни ѕидови.

24.11.2023

Шаловање на плоча.

10.11.2023

19.10.2023

Армирање и шаловање на плоча за 1 кат. Изолирање на надворешни ѕидови.

29.09.2023

20.09.2023

Осветување на темели.