Погледнете ја нашата нова видео кампања

 

gatv

Дојде време да се подновиме со пар рекламни спотови!

Голден Арт во соработка со Маркетинг Агенцијата Еден на Еден, со задоволство Ви ги претставува новите два рекламни спотови кои почнувајќи од денеска ќе имате можност да ги гледате на телевизија и интернет. Видеа по светски технички и креативни стандарди, кои ја пренесуваат главната порака за она што не разликува од останатите.

Голден Арт – Дом. Не само стан!