Вториот станбено-деловен објект на „Голден Арт“ свечено пуштен во употреба

Уште еден градителски успех на компанијата „Голден Арт“. По една година од поставувањето на камен-темелникот, станарите од нашиот втор објект …

„Голден Арт“ го помага издавањето стручна литература за енергетска ефикасност

Го придвижуваме градежништвото напред и во областа на стручното издаваштво. Под наше покровителство, денеска на Саемот за градежништво 2015 ја …