Кампот „Кирил Лазаров 7“ и ова лето во служба на македонската ракометна иднина

Во организација на капитенот на ракометната репрезентација на Македонија, Кирил Лазаров, годинава во Охрид ќе се одржи второто издание на „Ракометен …