Дневникот на една зграда: Golden Art Entrada

 

Новите предизвици секогаш ни претставуваат огромно задоволство! 

Препознатливиот квалитет доаѓа на нова локација. Овојпат, го прошируваме нашето портфолио со објект во Општина Гази Баба.

Ви го претставуваме објектот Entrada, помал, интимен објект кој на своите станари ќе им понуди квалитет по поволна цена, на лесно пристапна локација. 

Гаранција за квалитетот во кој ќе вложат идните станари претставува примената на Golden Art системот за градба во кој со традиција употребуваме исклучиво првокласни материјали од реномирани производители кои и самите работат по систем.

Корисни информации за објектот:
Материјали: кликнете тука
Енергетска класа: А
Google Maps локација: кликнете тука
Катност: 

  • Bлез 1: приземје + 5 ката + поткровје
  • Влез 2: приземје + 4 ката + поткровје

Број на станови: 34 во 2 влеза
Површини на станови: 26,6 до 61,2m²
Почеток на градба: август 2021

За информации околу слободните станови, цената и останатите детали, Ве очекуваме на 071/225-888 или 075/225-888.

25.11.2021

Армирање и припрема за бетонирање на столбови кон кровна плоча.

18.11.2021

19.10.2021

Шаловање на плоча на кота 3.60.

13.10.2021

30.09.2021

22.09.2021

Шаловање и припрема за бетонирање на ѕидни платна и плоча на кота -2.65.

16.09.2021

Припрема за бетонирање на темелни стопи и темелни греди како и дел за подна плоча.

09.09.2021

02.09.2021

Армирање и бетонирање на темелни стопи.

24.08.2021

Започнавме со ископ за поставување на темелите на објектот.