Дневникот на една зграда – GA09, Аеродром

 

Време е за нов почеток! 

Со големо задоволство и гордост, ви го претставуваме објектот GA09, најновиот објект во нашето портфолио. Лоциран во срцето на населба Аеродром, на улицата „Пандил Шишков“, веднаш спроти О.У. „Блаже Конески“, GA09 ќе понуди најсовремени услови за домување по европски стандарди. 

Гаранција за квалитетот во кој ќе вложат идните станари претставува примената на Golden Art системот за градба во кој со традиција употребуваме исклучиво првокласни материјали од реномирани производители кои и самите работат по систем.

Корисни информации за објектот:
Линк до каталогот: кликнете тука
Материјали: кликнете тука
Енергетска класа: А
Катност: 

  • Bлез 1 и 2: приземје + 9 ката + поткровје
  • Влез 3: приземје + 10 ката + поткровје

Број на станови: 317 во 3 влеза
Површини на станови: 36 до 83m²
Почеток на градба: април 2020

За информации околу слободните станови, цената и останатите детали, Ве очекуваме на 071/225-888 или 075/225-888.

30.07.2020

Во влезот 1 од GA09 веќе започнавме со ѕидање на надворешните и внатрешните ѕидови. За сите останати информации околу текот на изградбата, може да го погледнете ова видео.

22.07.2020

Во тек е шаловање и армирање на плоча на кота 29.70, платформа 1.000. Припрема за отпочнување со ѕидарија.

14.07.2020

Во тек е шаловање и армирање на плоча на кота 23.90, платформа 800, односно 8 кат.

07.07.2020

Шаловање и армирање на плоча на кота +21, платформа 700.

30.06.2020

24.06.2020

Шаловање и армирање на плоча на кота +12.10.

16.06.2020

Шаловање и армирање на плоча на кота +5.50.

10.06.2020

03.06.2020

Шаловање и армирање на плоча на кота 0.

20.05.2020

06.05.2020

Се прави припрема за поставување на плоча.

06.05.2020

30.04.2020

Во моментов се бетонираат темелите на објектот.

24.04.2020

Започнавме со ископ за поставување на темелите на објектот. Се работи внимателно и според сите мерки за заштита од COVID-19.