Golden Art на Real Expo 2018 – Ве очекуваме!

cover saem 1

Од 24 до 27 октомври Golden Art ќе ја претстави својата понуда на меѓународниот саем за градежништво RealExpo кој се одржува во СЦ Борис Трајковски.

Посете го нашиот штанд во хала 2 од среда до недела и информирајте се за понудата во објектите GA07 и GA08 во Аеродром. И двата објекти се наоѓаат на одлична локација, блиску до училишта, градинки и супермаркети, а системот на градба Golden Art кој се применувакај сите наши објекти претставува гаранција дека во домот ќе уживаат и идните генерации. Бидејќи заслужувате дом. Не само стан.

На штандот на GA ќе биде и новата маскота на Golden Art, мајстор Златко,  кој секоја недела ви ги носи најновите вести од објектите кои се во изградба.

se gledame na saem

Меѓународниот сaeм на грaдeжништвo, грaдeжни мaтeриjaли и грaдeжнa мeхaнизaциja, претставува значајна специјализирана манифестација која подразбира сестрана промоција на оваа стопанска гранка на производителите од Македонија и од странство, а работното време е секој ден од 10 до 19 часот.

Објавено на: Фактор, Panika, Вистина, Курир, Прес24, +инфо, ЦрноБело,