Кире Лазаров ќе руши Гинисов рекорд!

Фрлање топка од Охрид до Скопје? Нема проблем!

Следете нè на 20ти јули, токму тука на нашиот Golden Art фејсбук профил и видете дали нашиот најдобар ракометар ќе успее да ја дофрли оваа огромна дистанца! 🙂