КОМФОРЕН ДВОСОБЕН СТАН ВО ЗЕЛЕНИОТ И УРБАН АЕРОДРОМ – „4°“

Овие комфорни двособни единици се достапни на 6,8 и 10 кат во комплексот „4°“ и се со прекрасен поглед на источниот дел од нашата метропола. Вашиот иден мајсторски испланиран дом е со површина од 48.50м2., а вие ќе располагате со една голема дневна соба, кујна со припоена трпезарија, идеално пространа и изолирана спална соба, како и комфорна бања и тераса достапна од два приоди.

Системот на градба на „Голден Арт“  е повторно присутен и во „4°“ и пружа пријатен и економичен дом кој не одзема од вашиот семеен буџет доколку сте млад брачен пар или пак живеете одвоено од вашите родители. Едноставно, овие станбени единици се скроени да бидат довлно достпани да не плаќате туѓ стан со вашата кирија, туку полесно да се стекнете со свое катче и свој дом, свој интимен личен простор. Се што ви треба како основен фундамент кон вашата пријатна и светла иднина. Погледнете ги овие двособни домови во „4°“ и ќе ви стане веднаш јасно, дека за неколку минути сте до другиот крај на градот од дома, поради исклучително стратешката локација која ние во „Голден Арт“ долго ја планиравме за да ви го олесниме вашето живеење и да се стекнеме со уште еден верен пријател и сосед.

За информации околу слободните станови, цената и останатите детали, Ве очекуваме на 071/225-888 или 075/225-888.

Локација: Аеродром

https://maps.app.goo.gl/e9pPgEhuV3fSJLvM6

Гаранција за квалитетот во кој ќе вложат идните станари претставува примената на Golden Art системот за градба во кој со традиција употребуваме исклучиво првокласни материјали од реномирани производители кои и самите работат по систем.

Корисни информации за објектот: https://www.goldenart.mk/katalog-komplekt-4/
Материјали: кликнете тука
Енергетска класа: А