Започнуваме со подготовки! 33 наши предлози за празничен дом

Празници се ближат! До празничната сезона имаме помалку од 25 дена, а кога се работи за планирање, никогаш не е прерано да ја избегнете гужвата по продавници.

Овие 33 фотографии искористете ги како инспирација за уредување на домот, разгледајте што веќе имате низ кутиите, направете листа со она што сакате да го набавите и – правец на шопинг! 😀