Четири компании донираа 85 респираторни машини и 24 кислородни концентратори за македонското здравство

Здравствените установи во Македонија, од денес се побогати за 85 неинвазивни респираторни машини и 24 кислородни концентратори! Доколку едно нешто …

За оние кои се во потрага по нешто помало – гарсоњера од 31m2 со источна ориентација во Аеродром

Гарсоњерите се одличен почеток за секој кој има потреба од мал стан. Претставуваат инспирација и предизвик за што поефикасна и …