Маркети и аптеки кои ќе примаат нарачки и ќе вршат достава за време на полицискиот час (Аеродром, Карпош, Кисела Вода)

Една корисна и убава вест која ќе ни го олесни првиот викенд со комплетно ограничување на движењето.   Ова се …